Call me back

03 80 82 862

Close
Bel mij terug

Bel mij terug

Vergelijk Terugverdientijd Zonnepanelen – Tot 20% rendement per jaar.

Voer je adres in het oranje vak hieronder in en selecteer je eigen dak op de Google Maps kaart. We berekenen de zonnepotentie van je dak en geven je daarna een vergelijking van zonnepanelen en installateurs. Alles gebaseerd op je eigen dak.

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

Stel je voor dat je een huis in Antwerpen hebt met een dak op het zuiden (optimaal), een goede hellingshoek (40 graden) en geen schaduw van bomen etc. Dit geeft je een zonnepotentie van 100%:

  • Een groot (5.0 kWp) zonnepaneel systeem zal ongeveer 4.500 kWh aan groene stroom per jaar genereren.
  • Bij een elektriciteits–prijs van 22 cent per kWh en Groenstroomcertificaten van 25 cent per kWh verdien je hiermee in jaar één ruim € 2.000.
  • De terugverdientijd voor zonnepanelen ligt hiermee tussen de 5 en 7 jaar, terwijl zonnepanelen een bewezen levensduur van meer dan 25 jaar hebben.
  • Naast het genereren van groene energie geven zonnepanelen dus een financiëël rendement tot wel 20%, en zijn ze een prima alternatief voor reguliere beleggingen

CompareMySolar laat je jouw eigen terugverdientijd op basis van actuele prijzen van zonnepanelen vergelijken. De vergelijking is uniek voor je eigen huis en gebruikt lokale installateurs. Wij maken zonnepanelen vergelijken simpel en snel, dus vul nu je adres in!

Calculator Zonnepanelen - Offerte Zonnepanelen - Bespaar op Zonnepanelen

CompareMySolar - Selecteer je eigen dak en zie je zonnepotentie

Bespaar op Zonnepanelen met CompareMySolar.