... Vergelijk & bespaar

Zonnepanelen op je eigen dak?
Voer je adres in en kom er achter!
Home  >  Compare my solar  >  Over ons

Over ons

CompareMySolar

CompareMySolar heeft als doel om de zonne-energiemarkt toegankelijker te maken door heel duidelijk de potentie van uw eigen dak te laten zien en vervolgens heel helder te laten zien welke systemen en installateurs het best bij uw eigen dak passen. We geven daarbij ook informatie over de ervaring van de installateur, garanties, certificaten en kwaliteitsnormen.

Uiteindelijk kunt u via deze website geheel vrijblijvend een installateur uitnodigen voor een offerte. U weet van deze installateur al welke ervaring deze heeft, welk systeem het best op uw dak past en wat de richtprijs is.

Op deze manier bieden we installateurs en verkopers een middel om  zichzelf te positioneren op de markt door hun ervaring, klanttevredenheid en kwaliteit van materialen. Door ook feedback van klanten te verwerken in het systeem kan een installateur of verkoper een goede online reputatie opbouwen.

Elke installateur kan zich aanmelden op onze website. De service die wij bieden is gratis voor de klant en de systeemprijs is het zelfde als wanneer u als klant rechtstreeks naar deze installateur zou gaan. Wij halen onze inkomsten uit het vragen van commissie aan een installateur. Een installateur betaalt ons alleen als hij een betalende klant doorgestuurd krijgt. Een installateur bespaart op deze manier marketingkosten en hoeft veel minder onnodige offerteaanvragen te behandelen, waardoor zijn conversie omhoog gaat. Op deze manier hebben wij er ook alleen maar iets aan om een goed geïnformeerde klant aan te dragen en de situatie zo realistisch mogelijk neer te zetten.

Onze website is in november 2010 gelanceerd in Nederland, België en Engeland. Op dit moment werken we samen met zo’n 30 installateurs, dit aantal groeit nu snel.

Voordelen voor klanten

We helpen particulieren bij de oriëntatie op het aanschaffen van een zone-energiesysteem. We helpen u door:

  • Het duidelijk maken van de potentie van uw dak
  • Het vergelijken van zonne-energiesystemen en installateurs
  • De mogelijkheid te geven om tot drie installateurs uit te nodigen voor een offerte of afspraak

Daarnaast nemen wij persoonlijk contact met u op nadat u een systeem heeft uitgekozen om te zorgen dat alles duidelijk is en u het juiste systeem heeft gekozen.

Wie zijn wij?

Stefan Ruiter - Managing Director NL/BE LinkedIn profile Stefan Ruiter

Picture Stefan Ruiter

Gemotiveerd en creatief internationaal georiënteerd persoon die sterk gelooft in duurzaamheid en hernieuwbare energie. Heeft sinds 2008 gewerkt bij de JoHo company, een platform voor internationale samenwerking en educatie. Heeft een Bachelor-diploma Industrieel Ontwerpen behaald aan de Universiteit Twente. Heeft de eindopdracht uitgevoerd bij een Cambodjaans zonne-energiebedrijf over het gebruik van zonne-energie bij de plattelandsbevolking en heeft een verpakking ontworpen voor een lamp op zonne-energie. Als freelancer heeft hij gewerkt op gebied van grafische vormgeving en webontwikkeling. Als technische freelancer heeft hij gewerkt voor een nationale evenementenorganisator.

 

Gertjan van der Goot - Managing Director UK LinkedIn profile Gertjan van der Goot

Picture Gertjan van der GootGedreven en analytische ondernemer met een sterke motivatie om de markt voor duurzame energie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Werkte bij de Monitor Group als strategie-consultant in London sinds  2007. Teamwerk in diverse projecten waarbij bedrijfskundige ervaring is opgedaan in meerdere industrieën. Specifieke ervaring binnen de landen van de Europese markt . Heeft een master-studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Heeft eerder een bedrijf opgericht voor het maken van websites voor het MKB met een focus op ontwerp / coderen.

 

Vacatures

CompareMySolar Ltd. is een jonge internet startup die sinds november 2010 bezig is de zonne-energiemarkt te verbeteren. Het bedrijf is volledig eigendom van en gefinancierd door de twee oprichters. We zijn actief bezig om uit te breiden naar andere Europese landen en zijn dus ook op zoek naar personen die de kans willen aanpakken om CompareMySolar naar hun eigen land uit te breiden volgens ons bewezen business-model. De geïnteresseerde moet zowel zakelijk als communicatief sterk zijn en moet ook een sterke affiniteit met zonne-energie hebben. Geïnteresseerden mogen contact opnemen met: info@comparemysolar.be